Benefiet Lies

Beste Rochusvrienden, beste sympatisanten,

Sinds maart van dit jaar is er bij Lies, één van onze leden en mama van ons muzikantje Emma, ALS vastgesteld. ALS is een dodelijke zenuw-spierziekte die alle spiergroepen aantast, met uitzondering van autonome aangestuurde spieren.

Om Lies en haar gezin te steunen in haar strijd tegen ALS, organiseren familie, vele vrienden en sympathisanten van Lies en Tom een fakkeltocht. Steunen kan door massaal deel te nemen aan deze fakkeltocht. Kostprijs deelname is € 10 incl. fakkel en drankje.  Voor kinderen onder de 12 jaar is deelname gratis, deze krijgen ook een (kinder)fakkel  ter beschikking. Het wordt geen saaie wandeling maar een tocht met ambiance, gezelligheid, en vooral met veel warmte voor iedereen.

De Fakkeltocht gaat door op zaterdag 2 dec. 2017, locatie is de parochiezaal Zevensterre in Beigem.

programma :
*         vanaf  14u30 : kindergrime kinderanimatie volksspelen pannenkoeken drank- en eetstanden
*         om 17u : gezamenlijk vertrek fakkeltocht van ongeveer 5 km. Tussenstop met drankje is voorzien. De groep  wordt vooraan begeleid door terreinwagen met zwaailicht  en achteraan door een tractor met oude tramwagon, deze is toegankelijk voor rolstoelgebruikers , kinderwagens, opgevers  enz…
*         rond 19u : aankomst Parochiezaal Beigem  gevolgd door een gezellig samen zijn met muzikale begeleiding

Steunen kan op vele manieren :
1.       door zelf deelnemerskaarten te kopen en vooral door allemaal  aanwezig te zijn op deze  fakkeltocht.
2.       door massaal steun- of deelnemerskaarten door te verkopen aan vrienden, buren, collega’s , bazen , enz…
3.       door sponsoring op rek.nr. BE 72 0636 3119 6516 .  Attest  voor sponsoring te verkrijgen op aanvraag.

Kaarten zijn steeds te verkrijgen op onze repetities, bij onze voorzitter of via het secretariaat.Alle info staat ook op facebook (blijven delen) en website https://fakkeltochtals.wixsite.com/lies

Geef een antwoord

Sluit Menu